Drone op maat is een onderneming die gespecialiseerd is in het klantspecifiek samenstellen van diverse soorten drones. Hierbij ligt het accent op de zakelijke- en consumentenmarkt zoals o.a. fotografie, televisieomroepen, bosbeheer, golfbaan inspecties, hoogspanning inspecties en ook voor brandweer en politie doeleinden.

Klantspecifieke wens

Bij ons gaat het om de klantspecifieke wens, die vertaald wordt in een passende drone voor eigen toepassing. Hierbij wordt gekeken naar de wensen van de klant, waaronder: Gewicht camera’s, vliegtijden, kwaliteit en budget. Die worden vertaald in specifieke frames, kwaliteit motoren en verwante accessoires. Aanvullend kan men ook een onderhoudscontract afsluiten waarbij uw drone regelmatig wordt ge├»nspecteerd en afgesteld. Tevens is het mogelijk om in bedrijf kritische aspecten, naast het onderhoudscontract, ook een drone bij ons stand-by te hebben indien uw drone door omstandigheden de volgende dag niet inzetbaar is.

Naast klantspecifieke drones leveren we voor vaste klanten ook losse onderdelen indien nodig.

Belangrijk voor ons is, dat de wens van de klant centraal staat en dat willen we dan ook bewerkstelligen door goede kwaliteit en service te leveren, met een zeer brede technische ervaring en advies voordat wij uw drone gaan samenstellen of u gaat vliegen. Daarbij is ons advies breed, denk bijvoorbeeld ook aan vliegvergunning, advies en vlieginstructies/lessen.

Daarbij wordt onze apparatuur uitvoerig getest en is het ook wenselijk dat de klant bij de test aanwezig is, om bij afname de drone in ontvangst te nemen.

We gebruiken voor onze drones en componenten uitsluitend geteste onderdelen en voor ons de hoogste kwaliteit apparatuur en onderdelen. Tevens maken wij gebruik van de nieuwste technologie├źn waaronder iPad besturing e.d. Hierbij streven we naar een langdurige relatie met onze klanten voor een optimaal resultaat en veel vliegplezier.